En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu karınin, mümkün olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem alınmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar beis görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin hatır takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Kullanma amacı: Cesim alışbilgiş merkezleri yahut stat kabilinden ordu alanlarda evgin çıkış bapsı nüshası henüz aşkın ve sık aralıklarda olmalıdır.

Mesela önüne cenahıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan sönmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha yaygın kullanılır.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada bileğfiilebiliyor. Fakat bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli stabil. özta baplar cenahıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Yangına karşı korunmakta size en iyi hizmeti veren firmayı boşlukştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ bütün yönetmeliğe orantılı üretim yapmaktayız. Olumsuz halde yaptığımız işlemin manaı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip bulunmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarını kategorik saklamak bâtınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın farklı varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde bapları kilitli bırakmamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page